Over VDK advies

Remco van der Kaay heeft in 2008 VDK advies Doetinchem opgericht. Zijn  specialisatie is installatietechniek en binnen-leefklimaat. Zijn technisch inzicht, scherpe blik en nuchterheid zorgen voor succesvolle projecten en adviezen.  Van der Kaay heeft een brede ervaring op het gebied van advisering binnen het totale vakgebied van de bouwfysica en installatietechniek waaronder scholen, sporthalen en zwembaden. Als allround adviseur biedt hij  een duidelijke meerwaarde in de combinatie van kennis, kunde en inventieve oplossingen.

Remco werkt vanuit een heldere visie op samenwerking en partnerschap. Hij is niet alleen een technisch adviseur, maar vooral ook een persoonlijk betrokken en betrouwbare partner in technische oplossingen. Daarbij is hij altijd gericht op duurzame relaties, zowel met opdrachtgevers, als met samenwerkingspartners  en leveranciers. Ook na oplevering van een project blijft hij de opdrachtgever ontzorgen en ondersteunen om installaties optimaal en duurzaam te laten functioneren.

Missie

VDK advies wil in een constructieve samenwerking met de verschillende stakeholders, een optimaal binnenklimaat realiseren, waarbij de klimaatinstallatie efficiƫnt en duurzaam is ontworpen en functioneert.

 

 

OverVDK